Menu

Deel bericht

WhatsApp

Het 5e laat de bal rollen!

Vandaag heeft het 5e elftal de bal laten rollen tijdens het eerste Winterswijkse Kegel Toernooi voor clubteams. Bij ’t Wieskamp wisten onze mannen, na een voorzichtige start, de kegels goed te raken. Gestart als nummer 4, werkten zij zich op tot de 3e plek (een tussenstand) en uiteindelijk werd een mooie 2e plaats binnen gehaald. Alleen Vosseveld moesten onze mannen voor laten gaan, die maar 14 “hout” meer gooiden. Een knappe prestatie…mede tot stand gekomen dankzij een goede “trainingsavond” bij Spiekerman. De 2e plek kwam nog even in gevaar doordat er een “mol” meespeelde bij de tegenstander. Maar uiteindelijk kon deze toch het verschil niet maken.

Meddo 5-1

Hier poseert onze selectie, die ook van plan is volgende weer deel te nemen en dan zeker voor de 1e plek te gaan. Nog één extra trainingsavond en dan gaan ze zeker in aanmerking komen voor die eerste plek.

Meddo 5-4 “De mol” praat in op Sc. Meddo speler.

Het goed georganiseerde toernooi kende 4 deelnemende clubs; Trias, Vosseveld, Fc. Winterswijk en Sc. Meddo. Elk team speelde met 11 spelers, die 5 ballen moesten gooien op 6 verschillende banen. Een totaal van 30 ballen. Dat was voor de meesten nog even wennen en er werd dan ook menig “poedel” (0 punten) gegooid. (Daar wist André E. wel raad mee, want die gaat nu hondenhokken bouwen voor deze poedels). Gaandeweg de ochtend, mede dankzij de lekkere glaasjes GROLSCH (denk ik), werd er steeds beter gegooid en toen gingen het gemiddelde van 23, omhoog naar 28 en zelfs tot 35. Èrg knap hoor! Stadion speaker en organisator Gerrit Hendriksen had alles goed onder controle en nam de spanning gaandeweg de ochtend toe. Gelukkig bleven onze mannen de spanning de baas en dankzij een goede eind sprint behaalden zij een prachtige 2e plaats. Een knappe prestatie.

Op naar volgend jaar!

Meddo 5-2

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop