Menu

Sponsor worden

Zoals u wellicht weet is er de afgelopen jaren bij Sc Meddo enorm veel werk verzet. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe accommodatie inclusief kunstgrasveld, nieuwe tenues en trainingspakken voor zowel de junioren als de senioren, maar zeker ook in een nieuw jeugdbeleid. Het nieuwe jeugdbeleid moet de jeugd van Sc Meddo klaarstomen voor een plek in de selectie of de overige senioren elftallen. En u weet het; wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Sc Meddo is positief gestemd over haar toekomst. Maar tegelijkertijd zijn wij ons er ook terdege van bewust dat wij hiervoor enorm afhankelijk zijn van een groot aantal betrokken bedrijven uit de regio. We hoeven er namelijk niet omheen te draaien; geen enkele club kan blijven ‘groeien’ zonder de steun van betrokken bedrijven.

Door de sponsorcommissie is een Sponsorplan opgesteld om haar huidige en toekomstige relaties te informeren over de gang van zaken rond een samenwerking met Sc Meddo. Hierin kunt u lezen wat u van de club kunt verwachten wanneer u een relatie met Sc Meddo aangaat, maar u kunt hierin ook de mogelijkheden lezen die er zijn om Sc Meddo te steunen in de vorm van sponsorpakketten.

Wanneer u enthousiast bent geworden over een relatie met Sc Meddo na het lezen van het Sponsorplan of wanneer u vragen hebt dan kunt u ons altijd benaderen via sponsor@scmeddo.nl.

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop