Menu

Deel bericht

WhatsApp

Afscheidswoord Dennis Teunissen

Afgelopen zondag hebben wij als 1e selectie voor het laatst getraind. We hebben daarna afgesloten met een kort afscheidswoordje in een kleine setting op het veld. Het is vreemd om nu, op deze manier, een punt te moeten zetten achter drie mooie voetbaljaren. Ook al gaan we in een later stadium deze drie mooie jaren afsluiten, ik wil niet geheel geruisloos vertrekken zonder een bericht van mijn kant.

De club en vrijwilligers,

“Sportclub Meddo wil aantrekkingskracht verhogen” luidde het eerste artikel na mijn aanstelling. Het streven om als club zijnde zich verder te ontwikkelen en een gezonde club te blijven, die zich qua ledental goed weet te handhaven, kwam in bovenstaand artikel erg naar voren. Een club die de zaken goed op orde heeft met een gedachte achter het voetbal en alles eromheen. Met de ambitie om toch een keer die 4e klasse te bereiken. Dit bleek ook al snel en ik heb de samenwerking met het bestuur als prettig ervaren. Bedankt voor deze fijne samenwerking! Het was voor mij eigenlijk een perfect moment om in te stappen als trainer en een mooie uitdaging om dit ook te vertalen richting het veld. Om bovenstaande ambities te verwezenlijken zijn er veel mensen bij betrokken. Vooral veel vrijwilligers die met hart en ziel voor de club gaan. En waar je altijd op kunt bouwen! Die groep is bij Sportclub Meddo warm. Ik ben dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoeten en dat ik drie jaar lid ben geweest van de ‘SC Meddo. – familie’. SC Meddo ‘n kei van ’n club. Ik ga jullie missen!

De supporters, 

Iedere club heeft supporters. Op welk niveau je ook speelt. Er zijn altijd mensen die komen kijken, door dik en dun, bij mooi of slecht weer, om te laten zien dat zij achter hun club staan. Sportclub Meddo heeft een mooie grote groep trouwe supporters. Er waren zelfs uitwedstrijden waar er meer bestuursleden en supporters van Meddo waren dan van de thuisspelende vereniging. Ook heb ik genoten van de sfeeracties tijdens derby’s en andere belangrijke wedstrijden van de Green White Army. Waar een kleine club groot in is! Bedankt dat jullie er waren en ons hebben gesteund. Ik ga jullie missen!

De spelers, 

Het was een prachtige tijd, trots dat ik onderdeel heb mogen zijn van deze groep. Het gehele proces in teamontwikkeling, de reflectiemomenten, de workshop “leren winnen”, de successen, de teleurstellingen, de mooie en mindere wedstrijden, de trainingen en de teamuitjes had ik allemaal niet willen missen. Met als hoogtepunt natuurlijk de overwinning van het trainersduo op de jongens tijdens het laatste team uitje. Je moet altijd alles willen winnen!
Bovenstaande is natuurlijk een lang en niet altijd makkelijk proces geweest. Door bewust aan de slag te gaan met jaarlijkse proces -en productdoelstellingen en alle afspraken eromheen, hebben wij als team stappen gemaakt. Ik heb genoten van de trainingsopkomst en gretigheid die over het algemeen goed verzorgd was. Dit alles resulteerde natuurlijk in het daadwerkelijke hoogtepunt van de afgelopen seizoenen: onze promotie naar de 4e klasse. Een historisch moment, ongeveer een jaar geleden, waar natuurlijk lang aan gewerkt is. Ik ben echt trots op alle spelers waarmee ik gewerkt heb in die drie jaar en ik ben ontzettend blij dat ik met jullie de berg beklommen heb naar dit hoogtepunt. Ik ga jullie missen!

De mensen rondom het eerste elftal, 

Tot nu toe heb ik expres geen namen genoemd. Bang om mensen te vergeten en dat wil ik niet! Om de namen van de mensen waar ik nauw mee ben opgetrokken kan ik niet heen: Benny, Bennie, Rick N, Eugène, Bjorn, Linda, Nico, Henri, Wim, Koert, Rob, Rick K, Edsel, Geert en Roy bedankt voor alles. Het was een warm bad! IK GA JULLIE MISSEN!!!

 

  “ALLEMAAL ENORM BEDANKT”

Met sportieve groet,
Dennis Teunissen

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop