Menu

Deel bericht

WhatsApp

Pakjes Escape bij Sc. Meddo

Pakjes escape bij Sc Meddo

(kijk ook eve in de fotomap.)

Tijdens de voetbaltraining op woensdag 25 november, werden de spelers van JO9 plotseling verrast door twee Pieten. Het viel al gelijk op dat de Pieten geen cadeautjes en pepernoten bij zich hadden. Wel hadden ze een sleutel bij zich. Met deze sleutel moesten de kinderen binnen op zoek naar de juiste deur om bij de cadeautjes te komen. Deze hadden de slimme kinderen al snel gevonden.
Maar helaas, alle cadeautjes lagen achter slot en grendel. Om bij deze cadeautjes te kunnen komen, moesten de kinderen groepsopdrachten uitvoeren. Voor elk goed uitgevoerde opdracht verdiende de groep een sleutel om zo het slot van het rek, waar de cadeautjes achter lagen, te openen .
In totaal waren er vier sleutels te verdienen. Er werd fanatiek, gepuzzeld, memory gespeeld, gesprongen, cadeautjes doorgegeven en vooral veel gelachen. Dat de JO9 goed kon samenwerken werd al snel duidelijk, want alle vier de opdrachten werden behaald.
Toen alle cadeautjes “bevrijd” waren, was er nog tijd voor één opdracht. Voor ieder kind hadden de Pieten nog een chocoladeletter en zakje met pepernoten, maar deze moesten de kinderen dan nog wel zélf zoeken. De Pieten hadden het de kinderen niet gemakkelijk gemaakt, maar gelukkig werd alles gevonden. In de kantine konden dan eindelijk de cadeautjes worden uitgepakt en werd er gesmuld van de pepernoten.
Pieten bedankt voor deze gezellige avond!

                                                                                                                 

Beste jongens en meisjes,

Lijkt het jou leuk om een keertje mee te doen met een voetbaltraining bij Sc Meddo? Dan ben jij van harte welkom om een vrijblijvend een aantal weken mee te trainen en te kijken of voetbal óók wat voor jou is. Misschien heb je een vriendje of vriendinnetje die al voetbalt bij Sc Meddo, dan kom je gewoon gezellig meeJ
Lijkt dit je wat of wil je graag meer informatie? Neem dan even contact op met Judith Hoog Antink, tel: 06-12354523,
dan zorgen wij ervoor dat jij en jouw ouders netjes worden ontvangen door ons.

Met vriendelijk groet,
Jeugdbestuur Sc Meddo

 

 

 

 

 

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop