Menu

Deel bericht

WhatsApp

Nieuws van de Keiloop 2016.

Nieuwe organisatie voor de Keiloop

Na 31 jaar vol overgave de Keiloop te hebben georganiseerd vond Geert ten Dolle het tijd worden het stokje over te dragen. In Sandra Wassink, Joyce Westhoff, Bernice Overkamp en Martijn Kolsté heeft Geert een nieuw, enthousiast team gevonden om dit succesvolle evenement voort te zetten. Wat ooit begon als een hardloopwedstrijd voor de voetballers van Sportclub Meddo om tijdens de winterstop toch een beetje in beweging te blijven in is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat deelnemers trek tot ver buiten de regio en zelfs uit Duitsland. Vorig jaar wisten maar liefst 550 deelnemers de weg naar de Meddo te vinden.

Dit jaar vindt de Keiloop plaats op 2e kerstdag, maandag 26 december. Een mooie gelegenheid om even in beweging te komen tijdens deze, doorgaands, iets minder sportieve dagen.

Mede omdat het evenement in de loop der jaren zo gegroeid is, is er ook steeds meer vraag naar bijvoorbeeld digitale tijdregistratie. Dit jaar zal er voor het eerst gebruik gemaakt worden van een systeem waarbij elke deelnemer een chip meekrijgt waarmee de gelopen tijd nauwkeurig geregistreerd wordt. Tevens is er vanaf dit jaar de mogelijkheid om vooraf in te schrijven op de site van Sportclub Meddo, www.scmeddo.nl.

Zoals gebruikelijk wordt er gestreden op 5 verschillende afstanden, te weten 1 km voor de jeugd tot en met  9 jaar, 3.2 kilometer, 5.5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon (21.1 kilometer).

Voor aanmelden klik hieronder:

https://inschrijven.nl/formulier?id=2016122650577&ag=j&tl=nl

Vooraf inschrijven kan t/m 25 december, op 26 december alleen inschrijven in de kantine tot 15 minuten voor de start.

E-mailadres:  keiloop@scmeddo.nl 

 

 

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop