Menu

Deel bericht

WhatsApp

Ajax Breedenboek – Meddo 2018 Wedstrijd en de Poule.

Hallo allemaal,

Vandaag voetbalde Meddo de belangrijke uitwedstrijd in Breedenbroek tegen het plaatselijke Ajax. Meddo begon geconcentreerd aan de wedstrijd, creëerde  kansen en stond Ajax niet toe kansen te creëren. Toch duurde het tot de 29ste minuut dat Meddo de score wist te openen, Job te M. schoot de bal diagonaal keihard achter de keeper. Meddo bleef goed voetballen en wist voor rust no op de 0-2 en 0-3 te komen, Job scoorde nog een keer en Jay schoot van afstand, zijn schoot werd ouderwets “abgefälscht” en werd zo over de keeper gelobd. Met een terechte 0-3 voorsprong werd de thee genuttigd. Na rust scoorde al snel Dion de 0-4. Toen begon de voor Meddo bekende fase, voetballen zonder overleg en fouten maken. Via een eigen doelpunt kwam Ajax Breedenbroek terug naar 1-4. Ajax begon er in te geloven dat ze Meddo pijn konden gaan doen, dat gebeurde ook via de snelle 2-4 en kort daarna de 3-4. Deze werd terecht afgekeurd omdat het buitenspel was. Meddo ging daarna weer wat beter zijn eigen spel spelen en dat resulteerde in de 3de van de middag voor Job, en in de laatste minuut scoorde Tom nog lekker uit een vrije trap. Mooie uitslag.

De poule, tja… niet veel mensen dachten dat Meddo er met de drie punter vandoor zou gaan en al zeker niet met zoveel doelpunten. Veel mensen hadden weer de minder leuk 0 punten, ook Anja scoorde deze vandaag weer….maar Anja ik weet zeker dat je nog wel punten pakt. Roy had trouwens wel de winnaar correct en is dus 10 punten weggelopen van de laatste plaats. En dan in de top, daar verspeelde Herbert zijn eerste plek door Ajax B, als winnaar te tippen, gelukkig had hij het aantal doelpunten van Ajax B. correct en mag dus 5 punten bijschrijven. Petra A. en Sibren welke in de top staan hadden de winnaar correct en Ajax B. 2 keer laten scoren en schrijven dus 15 punten bij en komen samen met Herbert en Mike op kop met 115 punten. Wat verder opvalt is dat de topper van het eerste uur, leider Benny T. , samen met de trainer met 85 punten rond plaats 30 zeven….nog 40 puntjes meer dan de hekkensluiter. Kom op mannen.

Volgende week speelt Meddo thuis de derby tegen Vosseveld, ik wens iedereen weer veel succes in de poule en Meddo kan uiteraard de support volgende week goed gebruiken.

Ik wens iedereen weer veel succes en tot volgende week.

Groeten, Sjonni

en de Poule, klik even hier:Punten totaal 2018b

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop