Menu

Deel bericht

WhatsApp

Verslag nieuwjaarsreceptie 2017.

 

Opening door de voorzitter, Tom.

Tom heet iedereen van harte welkom. Speciaal woord van welkom  aan onze “ereleden”, Jan Dorsthorst, Aloys Raben, Joep Dorsthorst, Gerard Koldeweij en Herman Pampiermole.

Goed te weten dat ook de meeste van onze leden van “verdienste” aanwezig zijn. Wim Klanderman, Herman Beekman, Herman Pampiermole, Felix Raben, Henny Esselink, Henk Mulder, Paul Koldeweij, Geert ten Dolle,

Arno Wiegerinck, Jolanda Scholten-Bent, Bennie ten Barge, Gerrit Oonk, Bert Geessink, Aurelia Elsinghorst en Gé te Koppele. Fijn dat jullie er zijn.

Ook een speciaal woord van welkom aan onze buren: Mw. Konijnenburg, onze nieuwe buren fam. Straub  en onze oud buren de fam. te Lindert en fam. Felix Hilbolt.

De jonge fam. Roel Hilbolt heeft zich verontschuldigd.

  1. Wat was dat eigenlijk voor een jaar?

Een jaar met bijzondere momenten, maar ook met veel roering. Afscheid van vele grote namen, aanslagen in Brussel en Nice. Maar ook van Max Verstappen en de schoorsteenpiet!

Bij de senioren helaas geen kampioenen maar wel 5 seniorenteams in stand kunnen houden.

Bij de jeugd zelfs een dubbelkampioenschap van de A- en B-jeugd. Een unicum.

Jonge en ambitieuze hoofdtrainer werd aangetrokken, Dennis Teunissen, maar we moeten wel op zoek naar een nieuwe damestrainer omdat Ulrich Koldeweij helaas gaat stoppen.

De TC heeft met de nieuwe voorzitter Roy Koldeweij en met de jeugdige leden Rick Krabben en Timon Klanderman nieuwe structurele stappen gezet en ook al doorgevoerd. De missie en visie is nu duidelijk bepaald en de voetbaltoekomst ziet er veelbelovend uit.

Nieuwe opzet sponsoravond was geslaagd terwijl het huistoernooi na flink aandringen ook goed was te noemen.

Dit jaar zal het huistoernooi echter op een anderen manier worden ingevuld.

Op de matig bezochte jaarvergadering waren er géén vragen en voor ons een teken dat een nauwelijks of geen problemen zijn!

Enkele knelpuntjes: zoals vrijwilligers te vinden voor de autocross (goed voor enkele duizenden euro’s) blijft moeilijk. Vraag: “kom een keertje helpen”, best gezellig en kan veel opleveren!

Kantinedienst op dinsdagavond: zoeken iemand die één keer per 6 weken van 7 tot 11 uur een dienst wil draaien.

Verder gaat het goed met Sc. Meddo. De financiën laten een mooi positief saldo zien, accommodatie ziet er dankzij de onderhoudsploeg en schoonmaaksters geweldig uit, het ledental is stabiel (na winterstop weer F3).

Huldiging Anouk en Lynet Tiggeloven.

De dames Anouk en Lynet hebben de afgelopen 4 (??) jaar bij toerbeurt  het eerste elftal begeleid. Aan dit werk zat echter ook een keerzijde. Het regelmatig op een onplezierige wijze worden aangesproken door spelers, trainers, leiders en publiek. In goed overleg hebben jullie deze functie overgedaan aan Linda Gevers.

Willen jullie graag bedanken (zie foto) voor je bijdrage en hopen jullie nog vaak te mogen begroeten om de familieleden aan te moedigen.

Dank aan 15 dames en heren van de eerste selectie voor belactie van de Vriendenloterij.

In mei a.s. volgt nog een tweede ronde.

Keiwandeling krijgt vervolg.

In overleg met de keiwandelingcommissie (Jacqueline en Jeroen) ) is besloten om dit onderdeel succesvol verder uit te bouwen, alleen de datum wat later in het jaar.

Verwelkomen 6-tal nieuwe kantinemedewerkers.

Welkom nieuwe medewerkers, allemaal in een herkenbaar nieuw tenue.

Aandacht voor stoppen Geert ten Dolle bij Keiloop en de overname door 4 jonge enthousiaste mensen.  

De Keiloop met een vaste groep vrijwilligers, velen al 32 jaar lang, zal met vaste organisator Geert ten Dolle nu een gedreven “ loper ”gaan missen. De opvolgers, Joyce Westhof, Martijn te Kolsté, Sandra Wassink en Bernice Elsinghorst gaan het roer overnemen. Met een kleine 400 deelnemers op 2e Kerstdag een heel goed resultaat.

Nieuw team voor de kerstactie.

Wencke Schurink, Martine Schurink, Linde te Koppele en Chantal Meeusen brachten een aantal veranderingen aan en wisten de stijgende lijn van de laatste jaren door te zetten. Bijna € 2.500,-

Huldiging topverkopers Kerstactie.

Bij de jeugd, Derk Geessink (€ 305,-) gevolgd door Roos en Willem Hoog Antink (€ 275,-) en Brit Koldeweij/Eelke Schuurman  (€ 226,50) . Als blijk van dank voor jullie inzet, een enveloppe met inhoud!

Als senioren kwamen Diane Ros en Aurelia Elsinghorst (ruim €300,-) als hoogste naar voren.

Nieuwe kleding voor trainers en leiders.

Het bestuur is enorm blij met het grote aantal vrijwilligers en heeft daarom in overleg met de sponsorcommissie besloten iets terug te doen voor onze trainers en leiders. Alle trainers een nieuw trainingspak en voor de leiders een nieuw jack.

Uitreiking Gouden Kei, de stem van het voetbalvolk!

Voor de gouden kei werden genomineerd: Henny Esselink

Truus Pampiermole

Geert ten Dolle

Verkiezing door handopsteking: winnaar Geert ten Dolle

Binnenkomst selectie na uitje in Maastricht en Kerkrade.

Tijdens de uitreiking van de Gouden Kei een inval door de complete selectie, die van een weekendje Zuid Limburg terugkwamen. Een mooie beker als getuige!

Benoeming Geert ten Dolle tot Erelid van Sc. Meddo.

Tekst volgt op korte termijn.

 

Kijk voor het verloop ook even in de fotomap!

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop