Menu

Deel bericht

WhatsApp

Bjorn Zweerink nieuwe hoofdtrainer Sc Meddo 1 2020-2021

Bjorn Zweerink is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij SC Meddo 1.

Dennis Teunissen heeft vorige week te kennen gegeven zijn aflopende contract niet te verlengen. Hij gaat na 3 seizoenen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het hoogtepunt van zijn dienstverband bij Meddo is tot nu toe de fantastische promotie naar de 4e klasse.

Op dit moment doet ons eerste elftal het naar behoren als debutant in de competitie. Dit seizoen is, mede op verzoek van de selectie, een assistent-coach aan de staf toegevoegd.

Bjorn Zweerink vervult deze rol dit seizoen. Volgend jaar schuift hij naar voren als hoofdtrainer bij het eerste elftal.

Bjorn is geen onbekende voor Meddo. Een aantal jaar geleden was hij al actief als hoofdtrainer van VV Vosseveld, die meermaals derby’s uitvochten met Meddo in de vijfde klasse.

Hierna stapte hij over naar Meddo om trainer te worden bij ons JO-19 elftal. Dit bleek een goede match met een kampioenschap tot gevolg. In 2016 werd hij hoofdtrainer bij Erix in Lievelde.

Meddo is uiterst content met het snelle invullen van de vacature van hoofdtrainer. Met deze interne oplossing kan op dezelfde voet verder worden gegaan. Ook de spelersgroep kan met deze aanstelling werken aan handhaving of misschien wel meer in de vierde klasse volgend jaar!

Tenslotte wensen wij zowel Dennis als Bjorn succes met dit seizoen en toekomstige trainersloopbaan.

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop