Menu

Deel bericht

WhatsApp

€ 400 voor ons jeugdhonk vanuit ‘De Brandkaste’ van OVM verzekeringen

Half januari 2022, vijf dagen voor de deadline, hebben we de stoute (voetbal)schoenen aangetrokken en een bijdrage aangevraagd bij OVM verzekeringen uit ‘de Brandkaste’.

Een initiatief van de verzekeringsmaatschappij die van oudsher op het platteland is ontstaan. Ze werken zonder winstoogmerk, maar delen hun winst met de verzekerden en geven aan maatschappelijke doelen. Je mag als verzekerde een aanvraag indienen.  Ons te realiseren jeugdhonk leek ons een perfect doel.De wens van de jeugd om een plek voor zichzelf te hebben om na wedstrijden en trainingen gezellig bij elkaar te komen was uit gesprekken met de jeugdelftallen naar voren gekomen.Onze ‘oude’/kleine bestuurskamer werd ontruimd, geschilderd in de kleuren van de kantine. Er werd een beamer opgehangen, een air-hockeytafel en een spelcomputer geplaatst.

 

Binnenkort worden de muren verfraaid met een schildering en er komt passend meubilair. Veel wensen konden al worden vervuld door een bijdrage van de Fam. F. Kersten, zwerfvuilactie lopen en lotenverkoop bij thuiswedstrijden van ons 1e elftal door onze jeugdleden. Dat laatste bracht afgelopen 2 seizoenen natuurlijk veel minder in het laatje door Corona. Vandaar onze aanvraag en tot groot plezier kregen we bericht van OVM verzekeringen dat we een bijdrage van hun mochten verwachten. Het mooie bedrag van € 400 werd al heel snel op onze bankrekening gestort en vandaag mochten we ook de bijbehorende cheque in ontvangst nemen op kantoor Winterswijk , waar verrassend veel (oud)voetballers bleken de werken, die nog wel vroegen of we nog steeds halve liters hadden in onze kantine. We hebben ze uitgenodigd om er één te komen drinken als het jeugdhonk helemaal klaar is.

We wensen onze jeugd veel gezellige uurtjes in hun jeugdhonk.

Namens het bestuur, Anita te Koppele

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop