Menu

Deel bericht

WhatsApp

Eerste steen Hennie Esselink – Entreehokje

Iedereen die voor de eerste keer bij Sc. Meddo komt, spreekt zijn/haar bewondering uit voor de mooie accommodatie welke wij bezitten. Dankzij velen die hieraan hun steentje hebben bijgedragen, is dit ook zo. De kleedaccommodatie ziet er prachtig uit. Dit was in de beginjaren wel anders toen we nog in een kippenhok ons moesten omkleden en na afloop met heerlijk helder koud water konden wassen.

Door al die complimenten loop je wel eens het gevaar dat we gaan denken dat wij nu alles wel zullen hebben en dat er geen wensen meer zijn. Maar ieder mens is verschillend van aard. De één is kritisch en de ander vind bijna alles al gauw good. Vaak hoor je dan de opmerking: ´Och is dat wal neudig?’ Hennie Esselink is zo iemand. Weer of geen weer iedere zondag bij de wedstrijd van het eerste elftal staat hij buiten aan de poort intreekaartjes te verkopen. Ook dat vinden wij heel gewoon. Sommigen denken dan wal eens: ‘hee is der ok mooi old bie wonne’.

Het bestuur vond dat hier verandering in moest komen en zij hebben de onderhoudsploeg opdracht gegeven om voor Hennie en ook voor de kinderen die er staan om loten aan de man te brengen, daarvoor een onderdak te bouwen.

De bouwwerkzaamheden zijn gestart en om dit te vieren en onder de aandacht te brengen, hebben we Hennie gevraagd om ons te helpen met deze bouw, door het leggen van de ‘Eerst Steen’ Op vrijdag 11 februari ‘22, het was gelukkig nog geen vorstverlet, heeft hij onder het toezien oog van de onderhoudsploeg deze steen gelegd.

Wij spreken de wens uit dat Hennie hier nog jaren van zijn accommodatie gebruik mag maken. Dit jaar hoopt hij 89 jaar te worden. Dus het is nog niet te laat, nu kan hij er nog jaren gebruik van maken. Want gezien zijn vitaliteit wordt Hennie zeker honderd jaar. En dat wensen wij hem van harte toe. Hennie bedankt voor je inzet door de jaren heen.

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop