Menu

Deel bericht

WhatsApp

Etten – Meddo

Hallo allemaal,

Na de overwinning op Westendorp ging ons eerste afgelopen zondag op bezoek in Etten bij de plaatselijk sv. Etten was de nummer 2 van afgelopen seizoen en begon dit seizoen nog niet erg sterk. Etten heeft een jonge ploeg welke tegen Meddo goed voetbal liet zien. Daarbij gaven ze niets weg. Dat was niet alleen de verdienste van Etten maar ook speelden een aantal jongens van Meddo minder dan we gewend van hen zijn. Terecht bleven de punten dan ook in Etten, jammer genoeg.

Voor de poule betekende dat voor het eerst koploper Benny punten liet liggen. Benny was één van de velen die de minder leuke 0 punten had, dus niets kunnen bijschrijven. Daarentegen hadden Gerrit, Herbert en Macneal de 2-0 voorspeld en dus de volle 20 punten gescoord. Daarbij komt dat ook toch verrassend veel mensen Etten hadden laten winnen en omdat zij de thuis- of uit-doelpunten correct hadden voorspeld zij ook 15 punten gingen bijschrijven. Benny is gezakt naar zelfs achter zijn vrouw Francis, maar wel 55 punten. Wat verder opvalt is dat Rianne en Erik, Gerard en Anita, Martien en Annet ook de keiharde nul scoorden…..Maar ook Dennis en Milou wisten er niks van.

Volgende week speelt Meddo thuis tegen Bredevoort. Hopelijk is er dan net als elke zondag weer veel support. Iedereen veel succes.

Groeten, Sjonni

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop