Menu

Deel bericht

WhatsApp

Extra voetbalaanbod voor de jeugd bij Sc. Meddo.

Extra voetbalaanbod voor de jeugd

Zeker in deze tijd is sporten en bewegen in de buitenlucht erg belangrijk. Daarom hebben wij ons voetbalaanbod uitgebreid voor álle kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen die momenteel niet kunnen sporten bij hun eigen vereniging of willen kennismaken met voetbal, zijn van harte welkom om vrijblijvend mee te trainen bij Sc. Meddo.
Wat wij allemaal te bieden hebben, leest u hieronder.

Mini’s 4-6 jaar
Vanaf 7 maart starten we elke zondagochtend van 10.30-11.30 uur weer met de mini’s. Alle kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar zijn harte welkom om te komen voetballen in onze pannakooi. Het zijn vrijblijvende “trainingen” om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met voetbal. Heb je zin om mee te doen? Dan zien we graag op de zondagen om 10.30 uur. Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Gerrit Oonk tel. 0623798759.

Voetbal voor 7 jaar en ouder
Ben je 7 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom om tijdens de coronatijd vrijblijvend mee te trainen met één van onze jeugdteams.
Voor informatie over trainingsdagen, trainingstijden of aanmelding kunt u contact opnemen met Judith Hoog Antink tel. 0612354523

Proeftrainingen voor groep 3, 4 en 5
Speciaal voor de kinderen uit groep 3, 4 en 5 organiseren wij in de maand maart 4 proeftrainingen. Vind je het leuk om te voetballen en zit je eraan te denken om misschien op voetbal te gaan? Dan ben je van harte welkom op woensdag 10, 17, 24 en 31 maart van 18.15 tot 19.15 uur om mee te trainen met JO9 om te kijken of voetbal misschien ook wat voor jou is. Tijdens de laatste training op 31 maart organiseren wij een voetbaltoernooitje, zodat je ook wedstrijdjes kunt spelen. De trainers, Wout Hoog Antink, Jetske Nijenhuis en Rachel Teselink zullen je hartelijk ontvangen.
Wil je graag 4 keer mee komen trainen? Stuur dan een appje naar Wout Hoog Antink tel. 0630651824

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Judith Hoog Antink 0612354523 of een mail te sturen naar jeugdvoorzitter@scmeddo.nl

 

Graag heten wij jullie van harte welkom bij onze mooie vereniging waar vooral plezier gezelligheid en sportiviteit voorop staan.

 

Met vriendelijke groet,

Het jeugdbestuur van Sc. Meddo

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop