Menu

Deel bericht

WhatsApp

Geslaagde vossenjacht in Meddo

Kinderen van de basisscholen rondom Meddo hebben zaterdag 18 februari genoten van de jaarlijkse Vossenjacht, georganiseerd door SC Meddo, in samenwerking met carnavalsvereniging de Knorrepotten, Penta en Toneelvereniging Eendracht.

SC Meddo is meer dan alleen voetbal want de club zet breed in op diverse activiteiten voor de jeugd. De vossenjacht is er één van. Verder was er begin dit jaar een nieuwjaarstoernooi en op een competitievrije zaterdag werd er een groot FIFA-toernooi gehouden in de kantine.

Afgelopen zaterdag gingen de kinderen onder begeleiding in groepjes op zoek naar de vossen in Meddo. De één was makkelijker te vinden dan de ander. Zodra een vos gevonden was, kregen de jongste kinderen een afbeelding te zien die ze moesten raden. De oudere kinderen kregen een vraag om te beantwoorden. Alle goede antwoorden vormden samen een puzzel van veertien stukjes. Uiteindelijk was het een zeer geslaagde middag voor alle kinderen die in de kantine werd afgesloten met ranja en een zakje chips.

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop