Menu

Deel bericht

WhatsApp

Gulle bijdrage voor onze jeugd van Tobra

Gulle bijdrage voor onze jeugd van Tobra

Willie en Juul Overkamp van Tobra Handwerk en Sport hadden hun magazijn met sportartikelen leeggemaakt en wij mochten o.a. de voetbalsokken,-broekjes en tassen verkopen en de opbrengst houden voor onze jeugdafdeling.
Willie en Juul hadden alles gesorteerd, op tafels uitgestald en geholpen met de verkoop in de kantine zodat ouders, jeugd en senioren in een weekend in juni hun slag konden slaan.
Juul bracht ons vorige week de prachtige opbrengst van 210 euro en overhandigde dit aan onze jeugdvoorzitter Judith in een nieuwe sok en voorzien van een zelfgemaakt gelukspoppetje. Judith nam de bijdrage verheugd in ontvangst en gaf aan dat dit een hele mooie bijdrage is voor het nieuw te realiseren jeugdhonk.
Als bestuur zijn we Willie en Juul hier zeer erkentelijk voor. Jullie zijn zeer begaan met onze club. De naam Tobra prijkt al vele jaren op het wedstrijdtenue van onze jongste jeugdspelers en jullie zijn beide verbonden als vrijwilliger aan Sc. Meddo. We hopen dat we nog vele jaren van jullie diensten gebruik mogen maken.

Bestuur Sc. Meddo

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop