Menu

Deel bericht

WhatsApp

Halle – Meddo en de Poule

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag speelde Meddo 1 de eerste uitwedstrijd in en tegen Halle. Om half drie werd er afgetrapt in sportpark de Meisterskamp. Het was een wedstrijd waarin Meddo veel kansen kreeg en er drie benutte. Jammer werd er ook 2x tegen gescoord, en twee keer kwam Halle op voorsprong en twee keer kwam Meddo dus weer langszij. Gelukkig scoorde Tom kort voor tijd toch nog de winnende voor Meddo en gingen de drie punten mee in de tas naar Meddo. Een uitstekend begin in deze competitie.

Dan de poule, ja uiteraard kun je nog niks zeggen maar….. je hebt kenners en je hebt kenners.  Mike, Benny T., Milou en Sibren hebben de juiste uitslag ingevuld. Ja hierbij valt op dat Francis nu niet helemaal goed heeft meegekeken want ze heeft waarschijnlijk de 2 van Benny voor een 1 aangezien waardoor Francis dus nu 5 punten achter loopt op haar man. Maar ja Benny, ze zeggen altijd, het eerste gewin is kattengespin. Kijk Anja, jij hebt nog steeds 0 punten, maar er is zeker hoop voor jou. Er komen nog genoeg wedstrijden waarin jij je kan bewijzen.  Wat verder opvalt is dat Dennis en Milou gelijk staan in punten, maar al wel 20 punten achter, nee Dennis we gaan jullie punten niet bij elkaar optellen….. En dan zitten de Nijhuisjes ook in de wat onderin te verblijven, maar die gaan zeker nog wel naar boven komen.

Volgende week heeft Meddo een rustdag, er zijn immers 13 teams in deze poule,  zondag 14 oktober speelt Meddo thuis en ontvangt het Westendorp. Ik wens iedereen weer veel succes.

Tot over twee weken.

Groeten, Sjonni

en klik voor de punten even hieronder:

Punten totaal 2018

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop