Menu

Deel bericht

WhatsApp

Huistoernooi 2016.

Afgelopen zondag 22 juni het jaarlijkse huistoernooi bij onze sportclub. Denk dat de belangstelling toch zeer behoorlijk was. Maar liefst 60 senioren en 50 jeugdleden zorgden voor een gezellige en sportieve sfeer en kampten fanatiek om de prijzen. Bij de jeugd (E en F) werd Ajax, bestaand uit Wout, Kevin, Stijn, Sam, Kjell, Jeffry en Sanne de verdiende winnaar, terwijl bij de D- en C-jeugd ook Ajax maar nu bestaand uit Stefan, Auke, Tjalle, Naomi en Floris de beker naar zich toe wisten te trekken. Wat het grote Ajax in den lande niet lukte, werd hier dus een feit!

De senioren dachten er wat anders over. PSV werd eerste. Dus hulde aan Timo, Sierd, Manon, Sjoerd, Frank, Rutger, Wilfried, Dolf, Adriaan en Timo t.D.

Zo’n toernooi ontstaat niet uit zichzelf en deze werd mogelijk gemaakt door de hulp van Gerrit, Eugene , Joop, Roel en Hennie met als scheidsrechter bij de senioren  Bennie, Thijs en Frans en ondersteuning bij de jeugd van Judith, Rob en Rick en ook Job en Job G en Marcel. Voor de inwendige mens een dankwoord aan het kantinepersoneel.

Kijk voor de sfeer- en weinig voetbalbeelden even in de fotomap. Juul.

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop