Menu

Deel bericht

WhatsApp

Indeling seniorenelftallen 2020-2021

Het seizoen 2019-2020 is voor ons allen tot een abrupt einde gekomen. Het coronavirus heeft ons gedwongen niet meer op de club te komen, een balletje te trappen of zondags een wedstrijd te spelen. Langzaamaan komt het een en ander toch weer op gang. Zo ook het nieuwe voetbalseizoen. De technische commissie is de laatste weken al volop in de weer geweest met het volgende seizoen. Ook de indeling van de seniorenteams hoort hier zeker bij.

Wanneer er wordt gekeken naar de spelerlijst voor het volgende seizoen, kan er worden geconcludeerd dat er voldoende spelers zijn voor 4 senioren elftallen (1e en 2e selectie, 3e en 4e team). Er is zelfs een overschot aan spelers wanneer iedereen fit en aanwezig is.

Tijdens vergaderingen zijn de mogelijkheden besproken en hebben meerdere opties de ronde gedaan. Een van die opties is het oprichten van een extra senioren elftal voor de recreatieklasse (net als het 3e en 4e). Op dit moment zijn er net niet genoeg spelers om dit nieuwe elftal op te richten.

Daarom is de club actief op zoek naar spelers die zich met plezier willen aanmelden bij onze mooie club. Ken jij iemand die hier wellicht voor open staat? Schroom niet en trek ze aan de jas, gooi eens een (voet)balletje op en wie weet speelt hij aankomend seizoen wel bij onze club.

Reageren kan tot 10 juni 2020!

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop