Menu

Deel bericht

WhatsApp

Introductie recreatieve competitie

Beste leden en toekomstige leden,

We horen steeds vaker binnen onze vereniging dat er animo is om deel te nemen aan een recreatieve competitie. Daarom willen wij als technische commissie bekijken of we het komende voorjaar al de mogelijkheid kunnen bieden om deel te nemen aan een recreatieve competitie voor zowel de heren als de dames.

Het recreatieve voetbal is zeer geschikt voor spelers die geen wedstrijdcompetitie meer kunnen of willen spelen, maar nog wel graag een balletje willen trappen. Om hier in tegemoet te komen heeft de KNVB voor de heren een 35+ en 45+ en voor de dames een 18+ en 30+ competitie geïntroduceerd.

Voor deze categorieën heeft de KNVB een aparte competitie opgestart, bestaande uit een najaars- en een voorjaarscompetitie. Vier vrijdagavonden worden steeds 3 of 4 wedstrijden gespeeld van 20 minuten. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld en fysiek contact is niet toegestaan. Per speelronde wordt in een toernooivorm meerdere wedstrijden gespeeld waarbij Sc. Meddo per reeks éénmaal gastheer is.

Om aan deze competities deel te kunnen nemen moeten we ons voor 15 januari 2018 aanmelden bij de KNVB. Het streven is om minimaal 9 á 10 spelers per elftal leeftijdscategorie te genereren. Afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen gaan we aankomende maand bepalen hoeveel elftallen we kunnen realiseren voor de diverse competities. Tevens willen we de mogelijkheid bekijken of er animo is voor het facilitairen van eventuele trainingsavonden voor deze elftallen.

Helaas ontkomen we er niet aan om verzekeringstechnische redenen en afdracht aan de KNVB om hier contributie voor te vragen. Als een speler lid is van Sc. Meddo brengt dit geen extra kosten met zich mee, indien een speler nog geen lid is zal dit neerkomen op €86,- voor de resterende tijd van het seizoen.

Lijkt je dit wat of heb je interesse en wil je kennismaken met het recreatieve voetbal? Meld je dan aan via het volgende mailadres roykolde@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Voorzitter TC

Roy Koldeweij

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop