Menu

Deel bericht

WhatsApp

Kennis maken met nieuwe trainer Dennis Teunissen.

Afgelopen vrijdagavond 16 juni vanaf 19:30 uur werd door de nieuwe trainer van Sc. Meddo Dennis Teunissen voor de eerste selectie een start-training gegeven. Dennis werd hierbij ondersteund door Haico Mulder en Wout Rouwmaat. Even op een prettige manier kennis met elkaar maken.

Na de training werd door de voorzitter van de TC, Roy Koldewey op een rustige en duidelijke manier uitgelegd hoe de TC van Sc. Meddo tot de keuze van deze trainer is gekomen. Door een evaluatie  met de spelersgroep kon men tot een voor deze tijd zo populaire profielschets komen.

Dennis Teunissen was voor de TC geen onbekende en na enkele gesprekken met hem bleek er een duidelijke klik te zijn. Leerkracht en Winterswijk, jong van leeftijd met een duidelijke visie die bij een dorpsclub als Meddo, met een prachtige accommodatie en een gedegen bestuur tot een positief resultaat  kan leiden.

Even over Dennis: 29 jaar jong, leerkracht bij Gerrit Komrij College, start voetballen bij Gendringen, daarna SDOUC in Ulft, enkele jaren WVC en gestopt op 21 jarige leeftijd. Moeilijke combinatie voetbal en maatschappelijke carrière was de oorzaak. Trainerservaring bij WVC, Fc. Winterswijk en Trias.

Trouwens die evaluatie en terugkoppeling door en van de TC, als genoemd door Roy,  zal in de toekomst blijven.Er zal ook speciale aandacht worden geschonken aan het verminderen van het aantal blessures door intensieve samenwerking met de medische staf.

Zo hoopt Sc. Meddo de voorwaarden te hebben geschapen voor een succesvol seizoen 2017-2018.

Juul.

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop