Menu

Deel bericht

WhatsApp

Maatschappelijke stage bij Sc. Meddo, nieuwe contactpersoon

In 2010 zijn we begonnen met de maatschappelijke stages bij Sc. Meddo. Inmiddels zien we dat de eerste stagiaires nu al jaren actief zijn als vrijwilliger binnen de vereniging. Met deze ontwikkeling zijn we natuurlijk erg blij. Want zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet functioneren.

Ik was al die jaren contactpersoon voor de stagiaires van de verschillende scholen hier uit de buurt. Het Gerrit Komrij College, Schaersvoorde en Het Marianum.  Nu mijn kinderen andere hobby’s hebben gekozen en actief zijn bij andere verenigingen kom ik nauwelijks nog op Sc. Meddo. Dit is niet praktisch.

Nu wordt Judith Hoog Antink de nieuwe contactpersoon. Zij is als jeugdvoorzitter regelmatig bij Sc. Meddo te vinden en dan zijn de lijntjes kort. Als je interesse hebt voor een stageplek kun je contact met haar door te mailen naar  jeugdvoorzitter@scmeddo.nl.  Maar je mag haar ook aanspreken bij de vereniging.

Ik wil het jeugdbestuur, de trainers en leiders bedanken voor het vertrouwen dat ze al die jaren in mij gehad hebben. En natuurlijk de stagiaires wens ik jullie veel succes en hopelijk blijven jullie nog jaren vrijwilliger bij Sc. Meddo.

Kitty Koldeweij

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop