Menu

Deel bericht

WhatsApp

Meddo – NVC 2018 Wedstrijd en de Poule

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag kwam NVC uit Netterden op bezoek bij ‘t Konder voor wedstrijd nummer 8 in de competitie van de 5e klasse C. Meddo begon goed aan de wedstrijd en speelde met veel druk voorruit. Toch duurde de tegenstand van NVC tot de 23ste minuut, Jay schoot de knoeperd hete bal richting de keeper en deze liet de bal waarschijnlijk daardoor door zijn handen glippen. Dat was het enige slippertje van de keeper van NVC die verder een prima pot keepte. Met  de 1-0 stand gingen beide teams ook naar de kleedkamer voor de thee. Na rust begon Meddo weer met veel druk zetten en dat resulteerde in een prima frummel-goal, Mike maakte met een hakje, volgens mij zelfs nog achter het standbeen langs, de 2-0. Daarna sloop er wat gemakzucht in de ploeg en ging iedereen op jacht om zelf de 3-0 aan te tekenen. In plaats daarvan scoorde NVC tegen. Na deze tegengoal ging men weer met elkaar voetballen waardoor het eenvoudig uitliep naar de 3-1, 4-1 en 5-1 welke werden gescoord door Job G., Dion en opnieuw Jay. Een dik verdiende overwinning.

En dan weer de poule. Ik wordt tegenwoordig op zondag kort na het laatste biertje, welke in de kantine nog lekker wordt genuttigd, al belaagd door enthousiaste medespelers  welke graag willen weten of ze het correct hadden en of ze al dan niet zijn gestegen. Er zijn inderdaad wel mensen gestegen, maar ook gezakt. Anja en Rob hadden het absoluut niet goed en scoorden dus de welbekende keiharde nul, Rob liet beide ploegen gelijk spelen en Anja dacht te weten dat NVC beter is dan Meddo….. De rest had allemaal Meddo als winnaar getipt, veel mensen hadden daarbij de scores niet correct, dus 10 punten. Ook hadden 26 mensen Meddo als winnaar en NVC 1 keer laten scoren en dus de fijne 15 punten erbij. Maar….dit weekend is er 1 die er met haar voetbal kennis gewoon boven uitstak, maar ja ze loopt dan ook elke zondag wel een aantal een keer het veld in, misschien wel om te zeggen, nog 1 of niet meer scoren….ja hoor, Linda had de 5-1 voorspeld en dus de 20 punten in de tuk. Klasse Linda.

Volgende week speelt Meddo de belangrijke uitwedstrijd in Breedenbroek tegen het plaatselijk Ajax. Ook daar kunnen onze mannen weer veel support gebruiken.

Ik wens iedereen weer veel succes en tot volgende week.

Groeten, Sjonni

Klik voor de stand even op:Punten totaal 2018a

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop