Menu

Deel bericht

WhatsApp

Meddo-VVL 2018 wedstrijd en de Poule

Hallo allemaal,

Gelukkige winnaar, slechte wedstrijd voetballen en in “extremis” scoren, dat zijn de steekwoorden van deze pot. Meddo voetbalde absoluut geen goede wedstrijd en ging mee met VVL.            Meddo kwam in de 17de minuut op voorsprong na een bekeken schot van Job. Dat was eigenlijk het hoogte punt van de eerste helft waarin Meddo VVL dus in het spel liet komen en VVL du ook de gelijkmaker scoorde. In de 2de helft probeerde Meddo echt wel te voetballen echter was het zonder enig goed overleg. Toch bleven de puntjes in Meddo. Tom scoorde na een terugspeelbal vanaf de 16 meter. Pffff….

Dan de poule, in de onderste regionen van de poule scoorden veel mensen met een overwinning, de twee dames op de laatste 2 plekken scoorden met hun voorspelling van 2-1 gewoon lekker 20 punten. De enige die opviel met een 0-score was Roy, jammer Roy. Jij bent nu de rode lantaarndrager. Petra en Anja waren overigens niet de enige mensen welke 2-1 hadden voorspeld, Dennis,  Niek, Carlijn en Bennie ten D. hadden het ook bij het juiste eind. Bovenin is Mike 5 puntjes uitgelopen en zakt Benny T. iets weg.

Volgende week is er geen competitie voetbal wegens inhaal/beker programma. Zondag 18 november gaat Meddo op bezoek in Stokkum. Ik wens iedereen weer veel succes.

Tot over twee weken.

Groeten, Sjonni

en de Poule: klik even hier:Punten totaal 2018 n. VVL

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop