Menu

Deel bericht

WhatsApp

Meddo – Westendorp en de Poule.

Hallo allemaal,

8-0

Dat was afgelopen zondag de uitslag. Na 23 seconden lag de bal in het net, een mislukte voorzet van Job en een net zo mislukte vangbal van de keeper was er de oorzaak van. Meddo begon zeer sterk en binnen drie minuten was de score verdubbeld door Mike. Meddo bleef sterk voetballen en Tom schoot een vrije trap hard achter de doelman. Drie minuutjes later was het 4-0, Ruben staat daarmee inmiddels op 3 na 3 wedstrijden. De 5 en 6-0 werd ook voor rust nog binnen geschoten door Mike en Job. Ruststand 6-0. Na rust ging Westendorp met 11 man achter de bal voetballen en was het voor Meddo lastig om het doel te vinden. Toch Scoorde Tom nog weer een een prima vrije trap en werd de einstand door Mike op 8-0 gebracht.

Dan de poule, het wordt met de week leuker aan de zijlijn. Er werd afgelopen zondag zelfs al een krat bier gezet op de uitslag. Bijna had Dolf, hij had 7-0 voorspeld, de 20 punten binnengesleept en was Andre een kratje lichter. Niemand had dus de 8-0 voorspeld, wel waren er veel mensen die Meddo hadden laten winnen en Westendorp niet hebben laten scoren en gaan dus met 15 punten aan de haal. Deze week heeft bijna iedereen punten gepakt, alleen had Anita Kr. 2-2 ingevuld waardoor ze dus 0 punten heeft.

Ik heb de tussenstand dit keer toegevoegd, Benny T. is de trotse koploper. Hij had al 2 wedstrijden correct en afgelopen zondag de uitslag en de 0 voor Westendorp correct dus 20 en 20 en 15 puntjes. Maar echtgenoot Francis volgt samen met Mike en Sibren op de voet. Dan valt daarnaast op dat Meddo na 3 wedstrijden 14 keer heeft gescoord, Anja jij had voorspeld dat Meddo 13 keer zou gaan scoren in de 1ste competitie helft. Dus je kunt voor deze al niet meer de volle punten halen. Maar er is nog hoop, scoort Meddo niet meer dan heb je nog steeds 20 punten. Go Anja Go.

Volgende week speelt Meddo uit in Etten, iedereen veel succes. Natuurlijk hopen we op een mooie wedstrijd en zijn er ook weer veel mensen om Meddo aan te moedigen.

Groeten, Sjonni

Klik even voor de stand op: Punten totaal 2018 n. Westendorp

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop