Menu

Deel bericht

WhatsApp

Nieuwe hoofdtrainer Sc. Meddo

Dennis Teunissen tekent bij Sportclub Meddo

Een  tweetal weken geleden heeft de technische commissie besloten om het aflopende contract met hoofdtrainer Frank Verheijen niet te verlengen. De TC vindt het tijd voor een frisse wind en Frank kon hiervoor begrip opbrengen. Wel is besloten om het huidige seizoen waardig af te sluiten en te strijden voor een prijs.

In de tussentijd is de TC, achter de schermen, druk bezig geweest met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen.

Zonder een vacature te plaatsen stroomden vele open sollicitaties binnen. Dit geeft aan dat zowel Meddo 1, als de hele vereniging een goed beeld uitstraalt naar de buitenwacht. De technische commissie hoopt deze lijn uiteraard door te trekken.

Na 2 uitstekende gesprekken, waarin bleek dat de visies van Sc. Meddo en Dennis Teunissen goed op elkaar aansluiten, heeft hij afgelopen maandag zijn handtekening onder een 1-jarig contract gezet. Dennis Teunissen is momenteel hoofdtrainer van FC Trias B1 en ziet Sportclub Meddo als een mooie vereniging met potentie waarin hij zijn eerste stappen als hoofdtrainer van een 1ste elftal mag zetten.

img_2182

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop