Menu

Deel bericht

WhatsApp

Nieuwjaarsreceptie 2018.

Hallo, ben jij ook zo benieuwd hoe de nieuwjaarsreceptie  is verlopen?  Kijk dan voor de foto’s even in de map.

Nieuwjaarsreceptie 2018.

Afgelopen zondag 7 januari werd de nieuwkaarsreceptie bij Sc. Meddo door maar liefst 120 leden bezocht. Zoals het een club in de winterstop betaamt een receptie waar vooral het plezier, overdenken van afgelopen jaar, lief en leed, de toekomstidealen en het in het zonnetje zetten van belangrijke leden, heel erg van belang is. En ja het mag gerust een beetje gezellig zijn met alstublieft een niet al te lange toespraak van voorzitter Tom, zonder aan kwaliteit in te leveren. Leuke opdracht!

Na de plechtige woorden van Tom (welkom heten) werden allereerst de prijzen uitgereikt van de jaarlijkse kerstactie. Ook dit jaar weer een doorslaggevend succes, met dank aan de organisatie. Naar voren werden geroepen Lynn Reijerink, Naomi Klanderman Rachel Teselink. Op de foto ziet u niet Naomi maar pa Joop, die maar al te graag de honneurs wilde waarnemen. Ja, zo kennen we Joop! De 3 dames kregen van Tom een grote sporttas met opdruk en een groot en verdiend applaus van de aanwezigen. Truus Pampiermole nam even de gelukwensen in ontvangst voor dochter Dionne, die ook nu weer de beste verkoper was bij de senioren. Sinds mensenheugenis heb ik nog nooit een andere winnaar bij de senioren gezien! Ongelofelijk.

Een woord van dank is ook op z’n plaats voor Linde te Koppele. Linde is vormgever en maakt hele mooie flyers in een eigen Sc. Meddo stijl. Ook heeft Linde de speciale   Sc. Meddo gedenkkaarten gemaakt, die nu al volop in gebruik zijn.

Het is voor iedereen duidelijk dat er een steeds  groter tekort aan scheidsrechter ontstaat. Wekelijks moeten wij 1 tot 3 scheidsrechters afvaardigen voor de Winterswijkse Voetbalfederatie en daar krijgt coördinator Herbert wel eens een punthoofd van. Het bestuur is hiermee bezig en heeft wel enkele ideeën en gaan daar op korte termijn mee aan de slag.

Op het eind van 2017, echt op de valreep, hebben we afscheid moeten nemen van André Menting. Een bekende Meddonaar, een doorzetter, een gedreven man en iemand met een groot hart voor Meddo. Ook voor Sc. Meddo. Zeer actief voor het verenigingenoverleg en uitermate handig in het binnenhalen van subsidies, waardoor onze zwerfvuilactie al bijna 10 jaar succesvol is en Sc. Meddo jaarlijks € 1.500,- oplevert. Ook zorgde Andre er voor dat er meerdere AED apparaten in Meddo kwamen te hangen. Nu André er niet meer is, wordt het nog een hele kluif zijn werkzaamheden te inventariseren en daar waar nodig over te nemen.                                                      Laten we André vooral herinneren om zijn grote doorzettingsvermogen en zijn enorme inzet en liefde voor Meddo!

2017 was ook het jaar van: “ongelofelijke trots”.

Trots op leden die adequaat hebben gehandeld  toen een speler van een van onze teams een hartinfarct kreeg, trots op de mensen die op een of andere manier logistiek hulp boden, mensen troosten die ontdaan waren of de familie informeerden, op onze clubleden wel of niet met ervaring als hulpverlener, maar zeker ook de grensrechter van de tegenstander, die deed wat nodig was.

Het was echt teamwork en ook hierin is Sc. Meddo een kei van den club en gelukkig  is het goed afgelopen met de speler. Wensen hem een voorspoedige revalidatie toe en samen met zijn gezin nog vele gezonden jaren.

Tot slot: trots op Anita die onze gevoelens zo mooi op papier wist te zetten!

Als we naar Het Konder gaan komen we nu een poort door. Gemaakt en ontworpen door   W. Pierik Engineering en gegalvaniseerd door Smid Oonk. Gelukkig had Tom nog weer een bierpakketje voor Wilfried, want het werk is nog niet gedaan. Nadat de meeste mensen waren voorzien een consumptie (fris) was het beurt aan Juul die in het kort uitleg gaf over de nieuwe spelregels bij de keuze van de GOUDEN KEI. Niet meer de bekritiseerde manier van tellen door Hans, maar nu met echte stembiljetten, gemaakt door diezelfde Hans, vorm van revanche. Prachtig toch! Onderwijl konden de aanwezigen via een haperende PowerPoint presentie zien waarom de bestuursleden voor deze genomineerden hadden gekozen.

Na een korte pauze met opnieuw wat fris (van de club), werd de uitslag bekend gemaakt.

Herbert 33

Dion 35

Frans 36

Felix 43

Hennie 56

Denk dat iedereen het hier helemaal mee eens kan en wil zijn en kijk ook even in de fotomap naar een trotse Hennie.

 

Opening Speelplek:  “het Wenninkhofje

Sc. Meddo wil zeker ook wat betekenen voor de jongste jeugd. Gerrit Oonk heeft daar al een prachtige aanzet voor gegeven door zijn training op de zondagmorgen. Maar al wat langer had het bestuur ook een speelplek in gedachten, zodat de ouders rustig een wedstrijdje kunnen komen kijken terwijl hun kroost veilig en lekker kan spelen. Met behulp van de familie Bent van Wenninhof Hoveniers&Groencentrum, Johan Wassink  Kraanverhuur en onze onderhoudsgroep is een en ander nu gerealiseerd.               De familie Bent mocht de openingshandeling verrichten. Het onthullen van het Wenninkhofje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop