Menu

Deel bericht

WhatsApp

Ongelooflijk trots

Ongelooflijk trots……

zijn wij op onze leden die afgelopen zondag adequaat hebben gehandeld toen een speler van een van onze teams een hartinfarct kreeg op het speelveld.

Trots op de mensen die de hulpdiensten alarmeerden, de poort en de hekken openden voor de ambulance, de AED uit de kast haalde, degene die de juiste mensen naar de plek des onheils stuurde, degene die mensen naar de kantine stuurde voor een kop koffie zodat hulpverleners hun werk konden doen. Maar ook op ieder die troost bood aan een ander die ontdaan was van het gebeuren of die de familie informeerde.

Trots op onze clubleden die dan misschien wel BHV-er, doktersassistente, leerling-verpleegkundige of anderszins hulpverlener zijn: jullie hebben wel gehandeld in een stressvolle, kritieke situatie:  ALLE LOF EN RESPECT!

Bovendien willen we vooral ook de grensrechter van de tegenstander niet vergeten die zonder degene te kennen assistentie verleende, aanwijzingen opvolgde en gewoon deed wat nodig was.

Het was echt teamwork en al hopen we dit niet meer mee te maken, ook hierin is Sc. Meddo een kei van een club.

Gelukkig is het goed afgelopen met de speler. We wensen hem een voorspoedige revalidatie toe en samen met zijn gezin nog vele gezonde jaren.

Bestuur Sc. Meddo

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop