Menu

Deel bericht

WhatsApp

Onthulling bord nieuwe toegangshek Sc. Meddo.

Op het nieuwe toegangshek, weer vakkundig gemaakt door Wilfried Pierik, waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn, bij de fietsenstalling van Sc. Meddo, hangt sinds afgelopen zondag een mooi bord met tekst om onze bezoekers te verwelkomen.

Op onze Nieuwjaarsreceptie 2018 werden formulieren rondgedeeld met het verzoek om een passende tekst te bedenken en het bestuur ging daar een selectie uit maken en de winnaars wachtte dan een verrassing.

Een verrassing was het zeker voor onze ‘groene brigade ‘ ( dames van het barpersoneel en zeer trouwe supporters van de club ). Alle 7 de dames kwamen vol verwachting naar ’t Konder geen idee waarvoor ze uitgenodigd waren. Na een welkomstdrankje en een praatje hebben we ze snel uit de droom geholpen : ze waren de winnaars van de gekozen slogan op het bord.

Mooj da’j d’r bunt en Good goan

Na veel gelach en o ja’s , dat is ook alweer zo lang geleden, werden de formulieren gecheckt die ze hadden ingeleverd ( meerdere teksten zelfs ) en geconstateerd dat het klopte. Onder toeziend oog van Meddospelers en supporters die we van het terras hadden getrommeld hebben de dames met veel verve het bord onthuld.

Dames dank voor de slogan en de gezellige onthullingsceremonie en jullie rest eeuwige roem voor de komende decennia dat het hek ons complex siert.

Kijk ook even in de fotomap (foto’s door Petra)

Tekst van Anita.

 

 

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop