Menu

Deel bericht

WhatsApp

Onthulling wedstrijdtenue Sportclub Meddo

Zes jaar geleden zijn we als club in een mooi tenue gestoken van Nike. Aan het eind van het seizoen 2019-2020 is dit kledingcontract verlopen en zodoende kon de sponsorcommissie aan de slag voor het nieuwe tenue. De sponsorcommissie is erg trots om te melden dat er een samenwerking is aangegaan met Deventrade uit Deventer en Sport 2000 Leugemors.

Deventrade is een bedrijf uit Deventer dat is gespecialiseerd in teamsport met meer dan 1000 sponsorovereenkomsten bij verenigingen in Nederland en daarbuiten. Tevens is sponsorcommissielid Kirsten Esselink hier werkzaam. Zodoende was een eerste kennismaking gauw gelegd. Leugemors is aangeschoven als lokale partij en in de meeste gevallen het aanspreekpunt voor de sponsorcommissie. Tevens kun je als lid hier terecht voor de club-kleding en bedrukking.

Met de samenwerking heeft de sponsorcommissie de zekerheid dat onze leden er de komende jaren op en top bij lopen. Dit geldt voor zowel de wedstrijdkleding als voor kleding voor begeleiders en trainers.

Zoals je weet bestaat onze club dit jaar 60 jaar, een hele prestatie. Ter ere hiervan heeft de sponsorcommissie besloten een speciaal shirt te laten ontwerpen. Het is een eigentijds ontwerp, met een aantal accenten die doen terugdenken aan de roots van onze club.  Het merk dat is gekozen is Stanno. Stanno is een allround sportmerk met een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Uiteraard is de basis van het tenue een groen shirt, witte shorts en witte sokken. Bij de oprichting van onze club speelde men in in een groen shirt met witte V op de borst. Dit element hebben we laten terug komen in ons jubileumshirt.

In de onderstaande promo is het kleine sneakpeak van het shirt te zien.

Op dit moment zijn de shirts in productie en zal er aan het begin van het seizoen een feestelijk moment zijn waarin de shirt gepresenteerd worden. Tevens is de opbouw van het trainingssetje voor leden in volle gang. Hierover volgt later meer.

Gisteren hebben de shirtsponsoren de handtekeningen gezet voor het nieuwe contract. Momenteel zijn de meeste teams weer voorzien van een mooie sponsor, waarvoor onze dank. Echter zijn er nog enkele plekken vrij voor een shirtsponsor.

Ben jij ondernemer en wellicht geïnteresseerd in het shirtsponsorschap? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsor@scmeddo.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

Met sportieve groet,

 

De Sponsorcommissie

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop