Menu

Deel bericht

WhatsApp

Sc. Meddo in rouw om het overlijden van Herman Pampiermole

 

Woensdag bereikte het bestuur het droevige bericht van het overlijden van ons lid van verdienste en erelid; Herman Pampiermole. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Truus, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen die het dichtst bij hem stonden.

Bijna 60 jaar was Herman lid van Sc. Meddo en in al die jaren heeft hij zich volop ingezet voor onze vereniging. Zo was hij lang betrokken bij het damesvoetbal en leverde hij een belangrijke bijdrage aan het onderhoud van onze prachtige accommodatie. Mede dankzij zijn enorme inzet gaat het goed met onze club en ziet ons complex er altijd fantastisch netjes uit.

Herman was zijn hele leven lang verbonden met Sc. Meddo en vele uurtjes was hij dan ook te vinden op de club. Zo was hij jarenlang actief als scheidsrechter bij de D-junioren en coachte hij, samen met zijn vrouw, het damesteam. Ook was hij altijd actief betrokken bij allerlei verbouwingen, de aanleg van de nieuwe accommodatie en het kunstgrasveld. Had hij even niets te doen dan zat hij zaterdags bij Truus aan de bar of zocht hij een rustig plekje op het veld om daar naar het voetballen van zijn kinderen en kleinkinderen te kijken. Herman; een rustig, aardig en heel betrokken erelid die we enorm veel dank verschuldigd zijn voor alles wat hij voor Sc. Meddo heeft gedaan.

Wij wensen Truus, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

In overleg met de familie is afgesproken dat er dit weekend gewoon gevoetbald kan worden. Onze thuis spelende teams spelen uiteraard met een rouwband om en wordt er één minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd van Dames 1 (aanvang 12.00 uur) in acht genomen, als eerbetoon aan Herman. De familie zal hierbij ook aanwezig zijn.

Het bestuur

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop