Menu

Deel bericht

WhatsApp

Sc. Meddo komt met een nieuwe actie als opvolger voor de oud papier actie: De VriendenLoterij

Draagt u ons een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen?….Speel dan mee met de VriendenLoterij en maak maandelijks kans op tienduizenden prijzen. Sc. Meddo organiseert samen met de VriendenLoterij een speciale belactie met als doel geld ophalen voor speciale jeugdactiviteiten. Alle volwassen leden worden door een van onze vrijwilligers gebeld met het aanbod om vriend te worden van sc. Meddo door mee te spelen in de VriendenLoterij.

Eenvoudig en snel

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar ons, iedere maand opnieuw. Gemiddeld worden er met een belactie vijftig loten verkocht, wat op jaarbasis ruim € 4000,– oplevert voor sc. Meddo. Dit geld kunnen we goed gebruiken en daarom vragen wij u vriend van sc. Meddo te worden. Een lot kost € 13,25 (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking. En er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Wat kunt u verwachten?

Maandagavond 9 mei tussen 18.30 en 22.00 uur wordt u gebeld door een sc. Meddo-vrijwilliger die u zal vragen of u voor sc. Meddo mee wilt spelen met de VriendenLoterij. Speelt u al mee met de VriendenLoterij, kunt u zich tot vriend van sc. Meddo over laten schrijven. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond.

Wat kunt u winnen?

20160427_141347

Door uw deelname steunt u niet alleen sc. Meddo. Ook u wordt er beter van. Bij de Vriendenloterij maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals een stedentrip voor u en uw vrienden, een vakantie naar keuze of geldbedragen oplopend tot € 100.000,-.

 U hoort van ons !!!

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop