Menu

Deel bericht

WhatsApp

Sc. Meddo organiseert maandag 15 mei de 2e belactie van de VriendenLoterij

Na het onverwacht grote succes van de 1e belactie organiseert Sc. Meddo op maandag 15 mei de 2e belactie voor de VriendenLoterij. Deze avond worden alle leden, die we de eerste avond niet konden bereiken, gebeld met de vraag of ook zij mee willen spelen en zo vriend willen worden van sc. Meddo

Draagt u ons een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. U maakt dan maandelijks kans op tienduizenden prijzen.

Sc. Meddo organiseert samen met de VriendenLoterij deze speciale belactie met als doel geld ophalen voor speciale jeugdactiviteiten. Alle volwassen leden worden door een van onze vrijwilligers gebeld met het aanbod om vriend te worden van Sc. Meddo door mee te spelen in de VriendenLoterij.

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar ons, iedere maand opnieuw.    Dit geld kunnen we goed gebruiken voor o.a. onze jeugdafdeling en daarom vragen wij u vriend van Sc. Meddo te worden. Een lot kost € 13,25 (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking. En er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Maandagavond 15 mei tussen 18.30 en 22.00 uur wordt u gebeld door een Sc. Meddo-vrijwilliger die u zal vragen of u voor Sc. Meddo mee wilt spelen met de VriendenLoterij. Speelt u al mee met de VriendenLoterij, kunt u zich tot vriend van Sc. Meddo over laten schrijven. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond.

Door uw deelname steunt u niet alleen Sc. Meddo. Ook u wordt er beter van. Bij de Vriendenloterij maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals een stedentrip voor u en uw vrienden, een vakantie naar keuze of geldbedragen oplopend tot € 100.000,-.

U hoort van ons !!!

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop