Menu

Deel bericht

WhatsApp

Sc. Meddo rouwt om het overlijden van Gerard Koldeweij

Heden bereikte het bestuur het droevige en geheel onverwachte bericht van het overlijden van één van de oprichters en  erelid van onze club; Gerard Koldeweij. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Magda, de kinderen en kleinkinderen die het dichtst bij hem stonden.

Ruim 62 jaar heeft Gerard zich met heel zijn ziel en zaligheid ingezet voor onze club. Eerst als voetballer, later als bestuurslid en uiteraard ook als een trouw bezoeker van zijn zoon en kleinzonen en natuurlijk ook van ons  eerste elftal. Gerard was een bijzonder prettig, vrolijk en gezellig mens met zijn wel bekende glimlach op het gezicht.

Als bestuurslid was hij o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud van de materialen, waarbij hij vooral extra aandacht besteedde aan de ballen. Deze waren altijd in goede staat  of hij zorgde er voor dat ze gerepareerd of vernieuwd werden, want zonder goede bal kom je nooit tot mooi voetbal. Als schoenmaker heeft hij ook menig voetbalschoen kunnen repareren, zodat er zondags toch gevoetbald kon worden. We zijn Gerard enorm veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor Sc. Meddo heeft gedaan.
Wij wensen Magda, kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

In overleg met de familie is afgesproken dat er dit weekend gewoon gevoetbald kan worden. Onze thuis spelende teams spelen uiteraard met een rouwband en wordt er één minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd in acht genomen, als eerbetoon aan Gerard.

Het bestuur

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop