Menu

Deel bericht

WhatsApp

Scheidsrechter Joep Dorsthorst neemt afscheid.

Afgelopen zondagmorgen, na de wedstrijd Meddo 2 – Mec 3 (uitslag 3-2), nam Joep Dorsthorst afscheid als actieve scheidsrechter. Na 50 jaar voor de Bond en daarna nog 4 jaar, als ZZP-ér  voor de Federatie te hebben gefloten.

Wie Joep een beetje kent weet dat hij dat altijd met hart en ziel heeft gedaan. Deze afscheidswedstrijd was een soort blind audition. Tot het laatste moment niet weten welke wedstrijd je moet fluiten. Maar alles was door wedstrijdsecretaris Herbert Navis uit de kast gehaald om een wedstrijd op niveau te realiseren. Want ook van Joep weten we dat hij een beetje ijdel is, een prachtige eigenschap voor een scheidsrechter en z’n loopbaan op hoog niveau wil beëindigen!

Denk dat wijd en zijd bekend is wat Joep allemaal voor Sc. Meddo betekend heeft en ik overdrijf niet door te zeggen: “voor heel Meddo”. Een ijdele Joep heeft natuurlijk ook z’n karaktertrekjes maar dat accepteerden we met een glimlach.

Misschien denken we nu dat de beroemde Dorsthorst Scheidrechterdynastie van het toneel verdwijnt, maar niets is minder waar. Kleinzoon Sven wordt op hoog niveau door Opa Joep gevolgd.

Joep en natuurlijk ook Lies, heel veel dank en het ga jullie goed!

Om het mee te vieren, kijk even in foto-map en zie wat er nu in huize Dorsthorst op de schouw komt te staan.

Juul.

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop