Menu

Deel bericht

WhatsApp

Spelers seniorenelftal 2020-2021 – Lid worden? meld je aan!

Ben jij of ken jij iemand die graag recreatief, maar wel in een competitieve setting tegen een balletje trapt? Heb je altijd gevoetbald en begint het toch weer te kriebelen? Of wil je lid worden van een kleinschalige, ambitieuze, ons-kent-ons club waar je je op een uitstekend complex kunt genieten van een potje voetbal?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het komende seizoen staat de teamindeling voor het volgende seizoen alweer op de agenda. Op dit moment speelt Sc Meddo met vier seniorenelftallen. Binnen de recreatieve teams is er een overschot aan spelers, maar helaas nog niet genoeg voor het oprichten van een extra elftal.

Iedereen is welkom zolang je maar de intentie hebt om wekelijks (tijdens het lopende seizoen) op zondagochtend op het veld wilt staan en één keer in de week wilt trainen.

Voor het opzetten van een extra elftal zijn we op zoek naar ongeveer een 8-tal spelers. Reageren kan tot 10 juni 2020!

Sponsormogelijkheden

Lees je dit als ondernemer of eigenaar van een bedrijf en lijkt het je leuk om een voetbalteam te sponsoren? Ook dan staan we open voor een gesprek. Wil je meer informatie, neem contact op met Timon Klanderman (lid Sponsorcommissie en Technische Commissie) via 06 – 29 33 10 78.

Reageren?

Reageren kan via secretaris@scmeddo.nl of neem contact op met één van de leden van de TC. Contactgegevens vind je via deze link.

Mocht het zo zijn dat we met deze oproep tot dit aantal komen dat behoort een extra elftal tot de mogelijkheden

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop