Menu

Deel bericht

WhatsApp

Sport accommodaties vanaf 29 november dicht

Hallo allemaal

Van de KNVB kregen we naar aanleiding van de persconferentie van vrijdagavond het volgende bericht:

De komende drie weken moeten alle sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. Een harde klap voor onze sport, maar samen met de verenigingen zullen wij wederom onze verantwoordelijkheid nemen in het bestrijden van het virus.

Dit weekend, zaterdag 27 en zondag 28 november, mag er nog gevoetbald worden. De huidige corona regels zullen hier nog steeds van kracht zijn. Dit betekent:

  • Publiek is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Wel geldt dat de spelers ook een CTB verplichting hebben.
  • In de kantine en de kleedkamer is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.

Vanaf zondag 28 november 05.00 uur gelden de volgende regels voor de sport.

  • Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties dicht zijn.
  • Wedstrijden van komende zondag, 28 november kunnen doorgang vinden.
  • Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur (wedstrijd of training) is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand, maar mag niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf.

Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

Bestuur Sc. Meddo

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop