Menu

Deel bericht

WhatsApp

Sportclub Meddo verlengt met trainers

Sportclub Meddo is verheugd om te melden dat het ook volgend jaar verder gaat met een aantal gedreven en gewaardeerde trainers bij onze (senioren)teams.

In een bijzonder seizoen met veel te weinig dagen op het veld heeft de technische commissie aan het eind van het jaar de evaluatie met de trainers en spelers afgerond.

 

Na een sterke seizoensstart deed ons eerste elftal goede zaken in het linkerrijtje van de vierde klasse. Corona gooide roet in het eten en tot de dag van vandaag is het seizoen gestaakt. De hoop op een snelle hervatting is op dit moment klein, maar desondanks verliepen de gesprekken positief.

De technische commissie heeft dan ook besloten om de contracten met hoofdtrainer Bjorn Zweerink en assistent-trainer Jeroen Jolink te verlengen. Zodoende staan zij ook volgend seizoen voor de groep, met hopelijk veel meer voetbal.

Naast de staf van de 1e selectie heeft de club ook besloten om verder te gaan met de hoofdtrainer van ons dameselftal Felix Pampiermole en keeperstrainer Hennie Zeevalk. Ook zij zijn gewaardeerde krachten binnen de club waarmee we graag blijven samenwerken.

Tenslotte staat ook Dion Boeijink volgend jaar voor de groep bij de JO-19 1.

Wij wensen allen veel (sportief) succes de komende tijd!

 

TC

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop