Menu

Deel bericht

WhatsApp

Stokkum-Meddo 2018 Wedstrijd en de Poule

Hallo allemaal,

Zondag 18 november speelde Meddo in Stokkum tegen voetbalclub Stokkum. Ik heb gelezen dat Stokkum had ingezet op zolang mogelijk de 0 houden, echter kon dat plan al na 6 minuten de prullenbak in. Stokkum weet toch te scoren uit een van de spaarzame aanvallen. Toch krijgt Meddo voor rust nog een aantal kansjes maar die missen doel. Na rust scoort Jesse bij een van zijn eerste actie de 1-2, al snel volgt de 1-3 door Sander die een vrije bal inschiet. Dan is het verzet van Stokkum gebroken en loopt Meddo simpel via Jesse, Tom en Job te Molder uit naar 1-6. Een mooie uitslag met een terechte winnaar volgens de trainer van Stokkum.

En dan die mooie poule, ja 1-6…. Dat had bijna niemand helemaal correct, allen de oude rot in het vak Joep wist dat Meddo met 1-6 weer naar huis zou gaan, knap voorspeld Joep. Gelukkig hadden een heleboel mensen Meddo als winnaar getipt en ook Stokkum dat ene doelpuntje gegeven, maar de 6 kwam dus maar 1 keer op de lijst binnen. Dan hadden toch nog wel veel mensen Stokkum laten winnen of hadden een gelijk spel voorspeld. Dat is het leuke eigenlijk wel van deze poule, niet veel mensen kennen de ploegen waar we als Meddo nog niet tegen hadden gevoetbald. Wat verder opvalt is dat Benny T. in een vrije val is geraakt, opnieuw 0 punten Benny… en gezakt ver uit de top 3. Ook de klassementsleider van de laatste 3 ronden, Mike, scoorde 0 (nul) punten en is voorbij gestreefd door en Hebert en Rick, die 15 punten vergaarden. Kleine vermelding nog, Dennis…. 0 punten. Deze week geen stand, ik laat jullie even gissen naar waar jullie staan.

Volgende week speelt Meddo thuis tegen NVC uit Netterden. Ook voor Meddo een onbekende ploeg. Ik wens iedereen weer veel succes, en hopelijk zijn er zondag weer veel support voor ons eerste elftal. Tot volgende week.

Groeten, Sjonni

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop