Menu

Deel bericht

WhatsApp

Vacature Hoofdtrainer Sc Meddo 1

Hoofdtrainer SC Meddo 1

Voetbalvereniging SC Meddo 1 is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een hoofdtrainer/coach. De eerste selectie komt momenteel uit in de vierde klasse C oost.

 

Wij zoeken een gedreven ambitieuze hoofdtrainer (minimaal TC3, UEFA C), die leiding geeft aan de technische staf van het eerste elftal. Onze ideale kandidaat heeft enige jaren ervaring als hoofdtrainer is communicatief vaardig en daardoor in staat zijn voetbalvisie in lijn met het voetbalbeleidsplan van SC Meddo over te brengen op de spelersgroep. Hij heeft als doel spelers en zichzelf verder te ontwikkelen en heeft aandacht voor de verenigingscultuur waar prestatie en plezier hand in hand samen gaan.

 

Wat bieden wij:

SC Meddo kenmerkt zich door een enthousiaste, jonge en ambitieuze eerste selectie dat de komende jaren uit wil groeien tot minimaal een stabiele middenmoter in de vierde klasse. SC Meddo is een gezellige voetbalvereniging met een stabiele basis door de inzet van een groot aantal vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd in de functie en wil je meer weten over SC Meddo? Dan ontvangen wij graag jou sollicitatie per e-mail op info@scmeddo.nl

Mochten er vragen zijn omtrent deze vacature dan kun je contact opnemen met de technische commissie Sportclub Meddo. De contactpersoon is Mike Kersten en bereikbaar op: 06 – 22 42 36 84

 

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop