Menu

Deel bericht

WhatsApp

Vereniging scheidsrechters gezocht!!!

Beste leden
Lekker een potje voetballen lukt niet zonder de aanwezigheid van een goede scheidsrechter. Deze leidt de wedstrijd en zorgt dat we allemaal een leuke en sportieve voetbalochtend of middag hebben. En aangezien we ons in Meddo over het algemeen prima weten te gedragen, blijft het dan voor de scheidsrechter ook een leuke bezigheid.
Zoals iedereen wel weet is er echter een schrijnend te kort aan verenigingsscheidsrechters en dat geldt ook voor Sc. Meddo. Wij zijn dus op zoek naar enthousiaste mensen, die het leuk vinden om af en toe eens een wedstrijdje bij Sc. Meddo te gaan fluiten. Hoewel we al enkele fluitende leden hebben, willen we deze lijst graag aanvullen.
Lijkt je dit wel leuk, maar voel je je nog niet bekwaam genoeg, kun je je nu aanmelden voor het volgen van de cursus tot verenigingsscheidsrechter. De cursus zal in het najaar van 2019 (medio september-oktober) van start gaan en zal in Winterswijk worden gehouden. De cursus zal op 4 avonden worden gehouden verdeeld over 3 tot 4 maanden. In deze tijd kan je dan ervaring opdoen, onder begeleiding bij het fluiten van wedstrijden bij de eigen vereniging.
Heb je interesse of heb je vragen? Neem dan even contact op met Tom Meeusen
o6 38 19 57 88  of  tommeeusen25@gmail.com

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop