Menu

Deel bericht

WhatsApp

Verrassing voor ons jeugdbestuur

Vorige week woensdag werd ons jeugdbestuur, Judith, Dion, Job, Luc en Kim,  tijdens hun vergadering verrast door enkele bestuursleden met een wel heel lekkere traktatie van onze plaatselijke bakker.

 

Het bestuur had gemeend ons jeugdbestuur, onder de bezielende leiding van voorzitter Judith Hoog Antink, in het zonnetje te moeten zetten voor het fantastische werk afgelopen seizoen, in coronatijd.

Zoals voorzitter Tom memoreerde in zijn toespraak, jullie zagen kansen i.p.v. onmogelijkheden in deze roerige tijd. Er werd contact gezocht met scholen in Meddo, Zwolle en Huppel om kinderen uit te nodigen om vrijblijvend mee te komen trainen. Dit heeft tot nu toe al bijna 20 nieuwe leden opgeleverd in alle leeftijdscategorieën.

Met sportverenigingen in Meddo zoals Penta en Mevo , welke niet binnen mochten sporten en de Knorrepotten, onze carnavalsvereniging werden contacten gelegd . Er werden leuke spelmorgens en -avonden in elkaar gedraaid voor de schooljeugd, voor elke leeftijd wat wils. Met de Knorrepotten werd een vossenjacht gedaan in Meddo-kern. Van al deze activiteiten werd uitvoerig verslag gedaan in het Achterhoek Nieuws zodat Winterswijk op de hoogte werd gebracht van de reuring bij Sc. Meddo.

En dat was nog niet alles. Op de andere zaterdagen kon de eigen jeugd lekker komen trainen om het voetballen niet te verleren. Ook van de kant van het bestuur onze grote dank aan onze jeugdtrainers die “gewoon” trainingen zijn blijven geven aan de jeugd op de vaste trainingsavonden. In de tijd dat de senioren niet mochten trainen hebben de seniorentrainers bij de jeugd hun steentje bijgedragen. Wat ook zeker niet vergeten mag worden, de trainingen voor de allerkleinsten in de Raben Arena verzorgd door Gerrit werden weer gestart dit voorjaar en beleefden afgelopen zondag hun afsluiting met een geweldige buikschuifbaan. Kortom veel reuring bij Sc. Meddo voor de jeugd , ook in coronatijd.

Waarschijnlijk is nog lang niet alles benoemd, kijk alle andere verslagen nog eens na om te zien wat er allemaal voor de jeugd is georganiseerd.

Jeugdbestuur ontzettend bedankt voor jullie inzet voor de jeugd van Meddo

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop