Menu

Deel bericht

WhatsApp

Walking Football van start.

Sc. Meddo aanwezig bij de start van Walking Football.

Afgelopen 5 maart was er bij Trias het laatste vervolg-overleg geweest over het opzetten van Walking Football.
Dit alles in samenspraak met de gemeente, Achterhoek in Beweging en 3 andere clubs te weten MEC, SC Meddo en FC Winterswijk.

Afgelopen vrijdagmorgen 19 april om 10:00 was de start van dit heuglijke feit op het veld van Trias.

Na de ontvangst in de kantine van Trias, een lekkere bak koffie of thee, eerst wat huishoudelijke mededelingen door Karin ten Heggeler (ondersteuning sportverenigingen) gevolgd door Suzan de Jong (gemeente Winterswijk).  Ook de nieuwe wethouder van sport Elvira Schepers had voor deze gelegenheid tijd vrij gemaakt en toonde haar belangstelling en deed ook nog actief mee aan de training. Tot slot, niet te vergeten, de trainer Peter Janssen van de voetbalschool uit Vorden, die het ons allemaal gaat leren. Want het is echt, voor alle deelnemers, compleet wat anders en we beginnen allemaal vanaf 0.

Als Achterhoekers staan we bekend we bekend om het gezegde: de kat uit de boom kijken. Nou dat klopt.

Ongeveer 18 personen toonden belangstelling op deze morgen, maar er deden 10 mensen mee aan de oefeningen. Moeten dus nog wel wat reclame maken!

Maar uit de positieve reacties van de deelnemers na de training, hopen we op te maken dat dat voor de toekomst geen probleem mag zijn.

Sc. Meddo was op deze eerste dag met 3 deelnemers aanwezig en ze kunnen het beamen. Lekker bewegen, techniek opdoen, koppie gebruiken en dat alles zonder stress. Wat wil je nog meer!

Dus al je wat meer info wilt, het lijkt je wel wat of het even wilt proberen en/of het verdere verloop, meld je dan aan via julius.overkamp@hetnet.nl

 

 

 

 

 

 

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop