Menu

Deel bericht

WhatsApp

Wasinstructie teams

Sinds 2018 wordt bij Trias de voetbalkleding in een eigen wasserette gewassen door mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van Estinea leveren zij als dagbesteding een waardevolle bijdrage aan onze maatschappij. Een prachtig initiatief.

Het bestuur heeft het afgelopen seizoen gekeken of wij dit ook in Meddo zouden kunnen organiseren, maar dit bleek niet haalbaar. Daarop is er contact gezocht met Trias en Estinea om te overleggen of wij niet bij hen aan zouden kunnen sluiten.

Al snel werd duidelijk dat dit haalbaar bleek en met ingang van het nieuwe seizoen gaat alle kleding van sc. Meddo dan ook gewassen worden door Estinea medewerkers bij Fc. Trias. Daarvoor moest de wasserette wel aangepast worden, zijn er extra medewerkers geworven en is hun werkschema aangepast. Gelukkig was dit redelijk snel te regelen, zodat we er mee kunnen gaan starten. Hier zijn we enorm blij mee, want op deze manier kunnen wij ook een mooie bijdrage leveren aan dit belangrijke initiatief. Dit betekent dat we geen aanspraak meer hoeven te doen op onze eigen was vrijwilligers en hoeft er per team bijna geen financiële bijdrage geleverd te worden.

Gisteren hebben we met Estinea en Trias de laatste afspraken gemaakt voor het wassen van onze wedstrijdkleding. Alles is geregeld en we starten vanaf het 1e weekend van september, aanvang van de competitie.
Hieronder de wasinstructies vanuit Estinea. Het is niet moeilijk (kind kan de was doen😆), maar voor de mensen van Estinea zo van belang dat de was op de juiste wijze in de tas komt (sokken uit elkaar en recht, shirts binnenste buiten)

Wasinstructie teams Sc Meddo

We maken de komende weken de tassen compleet. Wie graag extra uitleg wil, kan dit laten weten bij Judith Hoog Antink.

We zullen ongetwijfeld ergens tegen aan lopen, het is voor iedereen nieuw, maar geef het aan en we lossen het op.
Bij vragen/opmerkingen graag contact opnemen met Judith Hoog Antink (niet rechtstreeks met Estinea).

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop