Menu

Deel bericht

WhatsApp

Weer een zeer geslaagde activiteitendag.

Weer een zeer geslaagde activiteitendag.

Zaterdag 1 mei was er weer van alles te doen voor de basisschoolleerlingen. De kinderen uit groep 1 t/m 5 konden zich ’s ochtends heerlijk uitleven op het springkussen, crossen op de parkeerplaats met de skelters en allerlei spelletjes op het voetbalveld. Dat de kinderen er zin hadden was wel te merken, want ze hadden geen tijd meer om papa of mama uit te zwaaien.
Een extra bedankje gaat naar Wilfried, Koos en Bennie voor het uitlenen en klaarzetten van het springkussen en naar Penta en ’t Kempken voor het gebruik maken van al het spelmateriaal.

Voor de kinderen uit groep 6 t/m 8 was er ’s middags “Het Grote Chaosspel”. Alleen het zoeken én het goed lezen van de opdrachten was al een hele uitdaging, want moesten de veters van de schoenen nu aan elkaar geknoopt worden of moesten tóch de schoenen verwisseld worden? En zo blijkt ineens bokspringen best lastig te zijn. De Engelse versie van  ‘hoofd, schouders, knie en teen’ ging best goed, maar wat was nu eigenlijk “puntje van je neus” in het Engels??? En dan moesten er ook nog allerlei gedichten en limericks voorgedragen worden, die overigens erg creatief bleken te zijn. En dat allemaal tegelijk én door elkaar. Kortom, het was één grote, maar gezellige CHOAS.
Uiteindelijk was er één groepje dat alle 12 opdrachten binnen de vastgestelde tijd als eerste klaar had. Zij werden de nieuwe jury en mochten een opdracht bedenken voor de rest van de groep. Dan blijken de kinderen ineens over echte dans skills te beschikken en gingen de heupjes los op de Macarena.

Kijk voor de foto’s even in de fotomap

Bestel Sc Meddo kleding

via onze clubshop